Увага! Форум не оновлюється і являє собою архів старих тем та повідомлень, які були залишені тут форумчанами дол 2020 року. Так як соціальні мережі (та інші причини) поглинули майже всіх активних участників форума, мною прийняте рішення закрити форум. Старі теми доступні для перегляду. Якщо буде така необхідність, ми створимо новий форум чи відновимо існуючий. Якщо будуть питання, кому потрібно - мене знайде.

Рыбалка, просто в тему...

Все что касается рыбалки в других водоемах и местах

Модератор: Акула

Иллинецкий район

Повідомлення zubchic » 24 серпня 2015, 21:58

Коротко о выходных, т.к. пишу с телефона.
Продолжаем знакомиться с живописными водоемами нашей области. 100 км от Винницы, ставок ок. 35 га, не ккоммерческий. Тут первый раз. Со слов - 2 года не спускалс, зарыблен белой рыбой до 3-х кг.
Завоз до 100 метров, на крючках горох и конс. кукуруза, прикормка - горох. Ночью не брало. Клев с 8:00, после обеда карась на "убийцу".
Увезли по несколько коропчиков + амуров на семью, караси не подлежали учета
Все роздано.
Фото не сжато и без хронологии. Сложно.
Приєднані файли
100_3788.JPG
100_3800.JPG
100_3802.JPG
100_3794.JPG
100_3790.JPG
zubchic

Повідомлення: 37
birthdey: 1978

Re: Рыбалка, просто в тему...

Повідомлення volkodav » 30 серпня 2015, 14:00

оснащення волос,горох,3кг.
Приєднані файли
P1018788 - копия.JPG
P1018790 - копия.JPG
Та знаю я рибні місця!Просто риба їх не знає...
volkodav

Повідомлення: 270
birthdey: 1973
Автомобиль: Баргузин

Повідомлення zubchic » 14 червня 2016, 16:46

Выходные, с.Лозова, 4:00 дыр-р р-р, завоз на горох 150 м. Вес - 7 кг.
Плюс 4 карася по 400+ грамм и 2 щуки до кило.
Заезд сложный, пропуск для членов общества.
Приєднані файли
image-0.02.01.77b7a2cd97e0ae77303526c36a199793e671cad891421fc4938cd7b93aee91ef-V.jpg
zubchic

Повідомлення Гість » 27 червня 2016, 11:26

Завдяки хорошій традиції педколективу школи, у якій працює моя дружина, виїздити наприкінці навчального року кудись подалі від міста, вдалось мені побувати у Закарпатті (Іршавський р-н, околиці с.Бронька) :)
Оскільки я починав свою пед. кар'єру у цій же школі, мене там пам'ятають і не заперечують, коли я до них приєднуюсь :) Оскільки їхали до Карпат, вудку з мухами просто не міг з собою не захопити :wink:
Жили на березі р.Бронька в будиночках, що належать форелевому господарству.
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
Сама річка Бронька - бомба!!! невеличка, але з дуже "правильними" ямками ;)
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
На першому ж міляку стрів з десяток мальків с характерними параплямами ;) , а під каменем пів-десятка жирних, апетитных німф поденок. З однієї з них у мене на очах вилізла вгодована поденка сантиметри так під 4 завдовжки!!! :shock:
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
Я просто охренівав від усього побаченого і щоразу запитував себе: у чому ж засада?! :? А засада була зовсім поруч у вигляді ось такої, б***дь, таблички... (читати четвертий з кінця пункт режиму території) :cry:
ЗображенняЗображення
В принципі, контролюють режим лісники й роблять це нерегулярно. Проте якщо упіймають, то матимуть усі законні підстави стягнути штраф... З іншого боку з ними можна було б і домовитись, але я не став... :)
Культурна програма відпочинку педагогів передбачала відлов на ставах господарства певної кількості форелі на зажарку (по 1-2 штуки на брата, а нас було 26 чол.) і близько 1,5-2 кг на юшку. Оскільки ці, б***дь, інтелігенти :D не сильно рвались мастити руки рибою (фу-фу-фу :) ), я смакував перспективу наловити під три десятки райдужок, а потім ще подати це як подвиг :D
Щоправда це було потрібно зробити за годину, тому не був впевненим, що впораюсь :? Проте з мокрими Black Pennel у класичному і МакФейлівському варіантах на гачках 8-10 номерів я нафігачив норму за сорок хвилин. Добряче напружувало те, що співробітники ферми постійно стовбичили над головою і гундосили щоб я форсував виваджування - дуже боялись щоб сходів не було :evil: У їх уявленні, та й на думку багатьох тих, хто там ловив, "правильна" рибалка має вигляд перекидання риби через голову із ставка 5-метровим маховим дрином.. :shock: . Але й попри це адреналіну вистачило!
Зі мною визвались ще рибалити троє вчителів, пардон, вчительок (у т.ч. й дружина ), проте вони ловили дринами.
ЗображенняЗображення
Я за 40 хвилин упіймав близько 2 десятків, решту лишив їм, відклавши вудку і взявши до рук камеру :) На муху риба брала на КОЖНІЙ проводці, тоді як на личинку волохокрильця (ручейник), м'ясо, око риби :shock: , комбікорм, потрібно було чекати покльовки по 10-15 хвилин...
Приємно, що навіть рибка вагою у 250-350г пручається як навіжена! Свічки, жими, ходіння на хвості і т.д. :good:
Для юшки вирішили ловить рибку у басейні з 1,5-2кг форельками :) . Сторож глянув на мій Сейджик 3 класу і безапеляційно заявив, що ловити я буду лише їх снастю . При цьому приволік якийсь композитний дрин з примотаною до нього FSкою :o На шпулі монка 0,45-0,5, а на кінці поводок, зелений такий, із сталюки з обмоткою :mrgreen: До дебелого карабіну причеплений чи то якір, чи то "кішка", якою рибнагляд сітки шукає :D На гаку - сало! Сало, Карл... (С) :shock: :?
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
Після десятка проводок, якась форелина явно з прізвищем, що закінчується на "-ко", "-чук", або "-щук" таки взяла :lol: . Зробивши кілька диких жимів на середину ставка вона таки зійшла... На наступному закиданні з м'ясорубки злетіла шикарна борода :o Доки ми її розплутували, ще одна дурепа спокусилась нерухомим шматом сала і увірвала поводок!!! ПОВОДОК!!! Цю міліметрову, сталеву херню, якою машини з ярів тягти можна!!! :shock:
Сторож забрав свою швабру і кинув через плече: мол, пробуй поки своїм половити... 8-) Я начепив червоний мініліч і на другій проводці зачепив таки ЇЇ ;) . Боровся щоправда недовго і успішно дістав :good:. Заважила 1960г
ЗображенняЗображення

Трійка Sage TXL370-3 себе чудово проявила :good:
Гість

Козятинский район

Повідомлення zubchic » 04 червня 2017, 09:41

Отчет за 21 мая.
Ставок по приглашению, у встречающей стороны большие сомнения насчет клева...
Вечером завезлись (горох, ленинграды, ок. 300 метров), едим-пьем-спим.
Ночью тихо, на утро с 8:30 до 12:00 три дыыыырррра.
Результаты: 4,8 кг, 4,5 и 4,0.
Две рыбы из трех на совести детей.
Приєднані файли
viber image.jpeg
viber image 1.jpeg
самый крупный взят самым мелким
zubchic

Повідомлення zubchic » 20 червня 2017, 10:03

Там же в воскресенье перед грозой один карпик 2 кг. Опять взят дитем.
Приєднані файли
viber image.jpg
zubchic

Повідомлення zubchic » 04 липня 2017, 11:57

Дети рулят. 4 карпика. Один на 2 кг не попал на фото - съеден в форме ухи.
Другие - 3,8 кг, 3,9 кг и 4,5 кг. Поклевки на горох после грозы. Все намучались с погодой, но довольные.
Приєднані файли
viber image.jpg
zubchic

Повідомлення ISK » 01 серпня 2017, 15:57

Всім привіт!) Відвідав одну мікро нанорічку недалеко від дому. Перші пригоди почались уже на підходах до річки – куди пробиратись треба було через хащі вище мого росту, так все позаростало. Добравшись до річки побачив що вона теж практично вся заросла і залишилось лише одне, максимум два, місця придатних для рибалки. Все це і +33 градуси тепла нагнітали відчуття неминучого фіаско… Але теплі спогади про дитячу рибалку на цій річечці (коли окуні до 0,5 кг гнули бамбукові удочки в знак питання, а найбільшим «ворогом» були часті покльовки щуки, після чого «бідний» дитячий арсенал рибальських снастей, який рідко мав більше 1-2 гачків хД заставляв достроково закінчувати рибалку) все-таки вселяли надію на успіх:) Перші проводки не давали ніяких результатів – хижак ігнорував всі подані йому приманки…Напевно нестерпна спека дала свій результат і хижак втратив весь апетит і сьогодні рибалка буде без риби…Невже річечка, на якій я формувався як рибак, не порадує мене своїми покльовками…Але після чергової проводки вздовж заростів трави, на які падала тінь від високих берегів річки, я відчув чітку покльовку, яка як електричний струм пройшлась по всьому тілу і в голові зазвучало «Є!!»…Стало зрозуміло, що весь окунь ховається в цій траві та тіні від берегів, які хоч трішки допомагають йому переносити цю спеку. Кожна друга-третя проводка приманки біля цього «прихистку» окуня закінчувалась покльовкою, що для 33-х градусної спеки – чудова статистика…Як результат було піймано більше 20-ти хвостів, найбільший з яких був чуть більше долоні. Розловлено приманки, які валялись в мене більше року без покльовки :) Шкода лише, що щука проігнорувала мої приманки, але боюсь, що бездонні апетити та потреби місцевих рибаків, забрали в мене шанс зустрічі з «зубатою» господинею річки :( От-така получилась рибалка на рідній моїй річці, не така трофейна як в дитячі роки, але не менш приємна:) До зустрічі на воді!:)
Відео з рибалки.
ISK

Повідомлення: 2
birthdey: 1990
Автомобиль: Нет

Повідомлення ISK » 13 серпня 2017, 17:59

Всім привіт!) Нарешті відвідав вчора річку Стрий, перший раз в цьому році) Запізнився на маршрутку і, як результат, біля води опинився лише в 10ій годині. Якраз почалась різко підніматись температура і приємна ранкова прохолода стрімко змінювалась важкою спекою…Мда-с, нормально так приїхав(( Зразу ж побачив, що Стрий висох приблизно на 50-60 см – аномальна спека останній тиждень не пройшла марно(( Одне, що тішило це мала кількість відпочивальників (як на цю пору року і місце лову) та «чиста, як сльоза» водичка…Проте риба була пасивна –вже наїлася в ранкові години і засмагала на сонці. Дуже обідно було бачити, як 5-6 півкілюшних голавликів просто пливуть за коливалкою/воблером/волкером/вертушкою і ніяк по-іншому на приманку не реагують((…Покльовку принесла зміна приманки на силікон. Та й дуже дивну покльовку, мені взагалі незнайому – риба після засікання почала крутитись на одному місці, я аж подумав, що зачіпив змію. Але це лодошечний бичок захотів врятувати мене від нуля))…Потім були ще покльовки маленьких окушків і влетів ще 300грамовий бонус) А в 12ій вже почав збиратись додому, оскільки нереально було вже ловити в таку спеку…От-така получилась рибалка, в сам пік пляжного сезону))
Коротенький відеозвіт – https://youtu.be/3pUbDcaay0E
ISK

Повідомлення: 2
birthdey: 1990
Автомобиль: Нет

Повідомлення zubchic » 18 серпня 2017, 17:20

Все туда же.
Дети ловят, а я ні - нахера воно мені.
7:00 5 кг.
13:00 3 кг.
Горох завоз на русло.