Привіт усім рибакам.
У мене виникло запитання, вирішив запитати у Вас.
Цікавлять мене бюджетні катушки line winder fs та катушки аналогічного класу Cobra (маю на увазі кількість підшипників і розмір шпулі).
може штось користується цими катушками і може поділитися своїми враженнями
у мене є катушка line winder fs з 2ма підшипниками - пропрацювала добре, хід шпулі плавний, хоча вона і незбалансована, але за осінь - зиму у двічі піднялись в ціні
Увага! Форум не оновлюється і являє собою архів старих тем та повідомлень, які були залишені тут форумчанами дол 2020 року. Так як соціальні мережі (та інші причини) поглинули майже всіх активних участників форума, мною прийняте рішення закрити форум. Старі теми доступні для перегляду. Якщо буде така необхідність, ми створимо новий форум чи відновимо існуючий. Якщо будуть питання, кому потрібно - мене знайде.
катушки
Модератор: Акула
7 повідомлень
• Сторінка 1 з 1
Re: катушки
Почнемо з початку, залежно від того де використовується котушка, активний спінінг, просто спінінг, для закидання донної оснастки все це грає велику роль. Для початку подивись в розділі « спиннинговый вид ловли» розділ «катушка». Моя котушка ЛайнВіндер служить мені вже мінімум четвертий рік без проблем, звичайно проводжу технічне обслуговування, а з приводу бюджетного варіанту є великі але, наприклад «кобра» і т.д., такого типу котушки років сім назад я купив шість штук, з них три діють зараз нормально якими я не користувався в принципі майже ніколи. Ті які були в процесі лежать просо хламом бо відновлювати їх роботу немає бажання. Так що потрібно думати що купляти бюджет чи фірму і ніколи не квапитись розлучатись з своїми грошима.

- Гість
Artefakt написав:Цікавлять мене бюджетні катушки line winder fs та катушки аналогічного класу Cobra (маю на увазі кількість підшипників і розмір шпулі).
Колись користувався і тим і тим. Як на мене, то Line Winder на голову краща. Правда, яка у них зараз якість я не знаю.
Artefakt написав:хоча вона і незбалансована
У чому це виражається?
Artefakt написав:за осінь - зиму у двічі піднялись в ціні
Так усе подорожчало. Я на днях бачив ЕУ-шки у філії ПБ на Келецькій за 150-180грн., здається вони восени так і коштували.
З повагою, Віктор (рибакнутий фідером).
-
bond - Повідомлення: 494
- birthdey: 1967
- Автомобиль: Нет
Я різні Кобри в руках тримав, так як я люблю половити хижака на всілякі там твістера і т.д. - то мені не сподобалось, хід поганий, вага дуже велика...з бюджетних в цьому ціновому діапазоні сподобались катушки фірми корморан - http://www.e-klev.com.ua/catalog/Spinni ... article_16
Тримав в руках, крутив..непогано як на таку ціну...але я би збирав би на Ріобі Екусіму чи на Серебряний ручей (тут в залежності під що катушка буде використовуватись)
Якщо катушка під звичайний та важкий джиг - то екусіму, якщо під ультралайт - "ручей"...Да, "ручей" вся пластикова, але легка і ход гарний, да і Заславський гарних щук нею витаскував....хоча мабуть вона не долговічна...
Тримав в руках, крутив..непогано як на таку ціну...але я би збирав би на Ріобі Екусіму чи на Серебряний ручей (тут в залежності під що катушка буде використовуватись)
Якщо катушка під звичайний та важкий джиг - то екусіму, якщо під ультралайт - "ручей"...Да, "ручей" вся пластикова, але легка і ход гарний, да і Заславський гарних щук нею витаскував....хоча мабуть вона не долговічна...
- Atomic
- Повідомлення: 42
- birthdey: 1986
- Автомобиль: Нет
Artefakt ти саме головне приєднуйся до виїзду на збір форумчан, вже не довго залишилось, там побачиш хто чим користується ( я наприклад прихоплю весь сій реманент ) і вирішиш, переконаєшся що потрібно тобі а що ні 

- Гість
Дякую, за пропозицію приєднатися до зїзду, обовязково приїднаюся але не цим разом (нажаль брак часу). Доречі полазив по базарах і дійсно переконався що кобра не те що мені потрібно. Я планую для карпової ловлі закупити крокоділи 2.4 і катушки Line Winder серії FS , а на хижака в мене стоїть viva WING (якщо не помиляюся). Нажаль кризис обійшов стороною тільки олігархів і тому оновлювати арсенал буду поступово, відповідно і розглядаю такі варіанти щоб я їх завжди міг найти на прилавках і ціни мене незагризли (вірніше жінка).
- artefakt
- Повідомлення: 16
Artefakt написав: і ціни мене незагризли (вірніше жінка).
Ну ціни гризуть всіх, а от жінки не гризуть тільки холостих

- Гість
7 повідомлень
• Сторінка 1 з 1